Tussentijdse toets

theorie en examen

Voor het praktijkexamen bestaat de mogelijkheid om een tussentijdse toets te nemen: een rijtest die verloopt als een echt examen. Het is een goede gelegenheid om alvast te wennen aan het examen, en om eventuele nervositeit weg te nemen.

Een examinator van het CBR beoordeelt tijdens de tussentijdse toets hoe het met je rijvaardigheid is gesteld. Hij neemt alles onder de loep wat bij een echt examen ook getoetst wordt. Voer je de toets uit met een positief resultaat? Dan krijg je vrijstelling voor de bijzondere verrichtingen: die hoef je tijdens het echte examen dus niet meer te doen!

Deze tussentijdse toets verhoogt de kans aanzienlijk om tijdens het eerste examen een positief resultaat te behalen. De tussentijdse vindt meestal na 3/4 van de rijopleiding plaats. Om de tussentijdse toets te mogen afleggen moet je in het bezit zijn van het theoriecertificaat.

Voordelen:

  1. Advies van examinator na tussentijdse toets
  2. Wennen aan examensituatie
  3. Vrijstelling voor bijzondere verrichtingen

rijschool talent

Autorijschool Talent, kleinschalige rijschool uit Veghel. Centraal staat een goede balans tussen resultaat en gezelligheid. Kortom: Autorijschool Talent voor een geslaagde rijopleiding.