Waarom rijschool talent?

Autorijschool TALENT versus een andere autorijschool.
Wat altijd een rol speelt bij het kiezen voor een bepaalde rijschool is geld.
Het lijkt vaak heel aantrekkelijk om op de lage uurprijs van een autorijschool in te gaan. Immers, wat je aan het einde van de rit krijgt is hetzelfde: een rijbewijs. Of je nou bij rijschool A of rijschool B gelest hebt maakt dan geen verschil, toch?
Was het maar zo simpel!

Klein is fijn
Een grote of een kleine rijschool? Voor alles valt wel iets te zeggen. Of zoals Johan Cruijff ooit zei: “Elk voordeel heb z’n nadeel”. Maar ben eerlijk, een rijopleiding is een één op één situatie waarbij het gaat om een individueel leerproces, de persoonlijke leergang.

Prettige leeromgeving
Wat voor mij geldt is een leeromgeving waar je je thuis voelt. Want wees eerlijk, je presteert toch ook het beste wanneer je lekker in je vel zit? Deze persoonlijke aandacht en begeleiding kan ik je bieden. Geen kans dat je in 10 rijlessen wordt geconfronteerd met 3 á 4 verschillende rijinstructeurs.

Ik heb mijzelf al diverse keren de vraag gesteld hoe ik dit werk met zoveel plezier al jaren doe. Het antwoord is niet moeilijk. De reden is, dat er geen twee mensen hetzelfde zijn. Voor mij is iedere nieuwe leerling weer een nieuwe uitdaging. Het is erg leuk om een bijdrage te leveren aan een bijzondere vorm van mobiliteit en vrijheid.

Doorzettingsvermogen
Slaagt iedereen in 30 a 40 uur bij Autorijschool TALENT? Het antwoord is: “Nee”. Dat zou mooi zijn, maar bij een opleiding die voor een belangrijk deel uit vaardigheid bestaat is dit onmogelijk. Aanleg, gevoel en affiniteit spelen een belangrijke rol bij vaardigheidslessen. Wie mij wil leren voetballen moet veel geduld hebben.

Fasenmodel / lesmethode
De methode die ik gebruik werkt met een vijftal fasen die je stap voor stap afwerkt. Voordat je aan een volgende fase gaat beginnen krijg je uitgebreid uitleg over wat je te wachten staat en wat je moet kunnen aan het einde van die fase. Ik vertel je precies waaraan je moet voldoen. Je kunt dat ook zelf nalezen in de toelichting bij iedere fase. De tijd in de auto wordt effectiever besteed, want uitleg, verkeersregels en situaties worden voor een belangrijk deel buiten de lesuren behandeld.

rijschool talent

Autorijschool Talent, kleinschalige rijschool uit Veghel. Centraal staat een goede balans tussen resultaat en gezelligheid. Kortom: Autorijschool Talent voor een geslaagde rijopleiding.